Відбувся звітний концерт ЦХЕТУМу

23 червня відбувся звітний концерт Центру художньо-естетичної творчості учнівської молоді.

Під час концерту вихованці закладу показали різноманіття вокальних та танцювальних номерів, представили колекції одягу, а глядачі захоплююче спостерігали та підтримували юні таланти бурхливими оплесками.

На свято також завітали міський голова Сергій Лисицький та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький.

«Ви досягли неймовірних результатів. Спостерігаючи за виступами, я зрозумів, що всі ви дуже талановиті діти і  обов’язково досягнете своєї мети. Помітно, що ви витрачаєте багато часу, щоб досягти таких результатів, але повірте воно цього варте. Ви як справжні артисти – життєрадісні, цілеспрямовані та щасливі. Приємно, що у нас в громаді такі яскраві та талановиті діти» – зазначив міський голова.

Від міської ради подяки та грошові нагороди отримали випускники закладу, учасниці Зразкових хореографічних колективів «Сузір’я» та «Тіп-Топ»та гуртка вокального співу: Пилипчук Анна, Покальчук Ангеліна, Гаврилюк Анна, Савченко Юлія, Корчевська Анастасія, Власовець Анастасія, Гречко Дарія, Гарбар Єлізавета, Гаврилюк Владислава, Торгонська Анастасія, Федірко Софія, Качуровська Тетяна, Величанська Анна.

Також під час концерту за традицією директор ЦХЕТУМу Артем Курбеко вручив дівчатам-випускницям сертифікати про закінчення закладу.

За рішенням педагогічної ради у номінації «Зірка» перемогли: Величанська Анна, Гречко Дар’я та Покальчук Ангеліна. «Лідером року» стала Пилипчук Анна.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту