За МБК збудують нову локацію для проведення свят

Що ж відбувається за Міським будинком культури? У планах міської ради облаштувати за МБК відкриту сцену для проведення державних та міських свят. Автором цієї ідеї є міський голова Сергій Лисицький. Він вважає, що нова локація стане чудовим місцем для проведення святкувань Дня міста, фестивалю «Олевська республіка», Дня незалежності та інших свят. Це розвантажить центр і спростить багато організаційних моментів.

Наразі за Будинком культури відбувається вирівнювання місцевості, викопано водойму. Сюди ж для укріплення та підвищення поверхневого шару вивозять будівельні відходи зі стадіону, який наразі будують. Про це читайте за посиланням «Велике будівництво» в Олевську: для жителів громади будують стадіон.

Також заплановано провести благоустрій території та озеленення, тому місцевість слугуватиме і чудовим місцем для відпочинку в буденні дні.

Щоразу на свята міська рада брала сцену в оренду, яка коштувала чималі гроші. З орендою було пов’язано багато організаційних моментів, її потрібно було вчасно замовити, збирати, розбирати, налаштовувати світло, апаратуру і т.д.

В міській раді вирішили, що найкращий варіант – це мати власну сцену, це і кошти зекономить, і, як кажуть, час і нерви. На таку ідею вплинуло й те, що МБК розташований в центрі міста, тож це робить рішення обдуманим і вдалим.

Залишити коментар

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту