День села Майдан

28 серпня у Майдані святкували День села. Саме в цей день з’їжджаються до села люди, які тут народилися та виросли, жителі сусідських сіл. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Привітати жителів Майдана завітали міський голова Сергій Лисицький, секретар міськради Сергій Мельник, начальник відділу культури Ірина Кльоц, депутати міської ради Леонід Хомутовський та Наталія Яценко.

Подяками міської ради та грошовими преміями міський голова нагородив завідуючу фельдшерським пунктом села Джерело Наталію Нікитчину, жительок села Зінаїду Філоненко та Марію Павлюк, підприємця Леоніда Остапчука та технічного працівника Джерельської школи Ірину Чепуру. Колективу сільського клубу він подарував сертифікат на придбання сценічних костюмів.

Подяками партії «Слуга народу» та грошовими преміями нагородили вчителя Майданської школи Анатолія Остапчука, жителів села Віталія Туцького та Олену Головенко. Наталія Яценко вручила грошові подарунки Ніні Бочковській та Юлії Гілюк.

Староста села Наталія Буднік привітала майданців зі святом, відзначила подарунками іменинників та ювілярів. Особливістю святкувань у невеликих селах є те, що на святковий концерт збирається майже все село.

Більше фото на сторінці Олевської ТГ у Фейсбук

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту