Зі святом вас, наші любі діти!

День захисту дітей – це щасливе сімейне свято, яке завжди весело відзначали в нашій громаді. Цьогоріч ми та наші діти зустрічаємо його в умовах війни. Правилами воєнного стану заборонено проводити масові заходи, тому за рішенням комісії з питань ТЕБ і НС, порадившись з військовими, міській раді дозволили провести заходи тривалістю одна година, на яких перебуватиме 15-20 дітей, з умовою дотримання всіх правил безпеки, в тому числі і по селам.

Заступник міського голови Юрій Данюк разом із заступницею Коростенської РДА Ларисою Хоречко відвідали пологове відділення, дитяче відділення, Центр реабілітації дітей з інвалідністю та інші локації з дітьми аби привітати всіх з Днем захисту дітей.

Першими привітали новонароджених та їх мам. Сьогодні народилася Катруся, днем раніше народився Тимофій, ще одну маму з дитиною в цей день вже виписали з пологового. Отож, вітаємо малюків та їх родини зі святом, а нашу громаду з поповненням.

Організацію заходів та запрошення до Дня захисту дітей здійснювали відділ культури та туризму, відділ освіти, молоді та спорту, ЦДЮТ, музична школа, Служба у справах дітей, ЦСМ.

Для дітей влаштували патріотичні майстер-класи та конкурси, спортивні та творчі змагання, веселі розваги. Було приємно бачити усміхненими дітей, які щиро та із захопленням всьому раділи.

Сьогодні нашим дітям необхідно отримувати  позитивні емоції та враження, відволікатися від сирен та тривожних новин. В той час, коли наші військові захищають рідну землю, дітей, ми маємо піклуватися про їх захист та щасливе дитинство на місцях.

Наші діти заслуговують на мирне і щасливе життя.

Разом на захисті наших дітей!

Міська рада дякує нашим депутатам Леоніду Хомутовському, Назару Ковальчуку, Віктору Шапорді та підприємцям: Миколі Пархомцю, Миколі Мирончуку за грошову допомогу на придбання солодощів.

Більше фото на фейсбук-сторінці за посиланням

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту