В Олевську відзначили День Збройних Сил України та Міжнародний день волонтера

Сьогодні, 6 грудня, відбувся урочистий захід до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера. Святковий концерт для військовослужбовців і небайдужих жителів був сповнений танцювальними та музичними номерами від місцевих колективів та виконавців Олевського міського будинку культури, Олевського ЦДЮТ, музичної школи. Крім того своє привітання і музичний дарунок представив Олевський відділ спілки поляків України.  

Також звучали теплі вітання для Збройних Сил України та волонтерів. Міський голова Сергій Лисицький привітав присутніх зі святами та вручив грамоти Олевської міської ради військовослужбовцям та волонтерам. Він прокоментував: «Збройні Сили для нас – це запорука державної незалежності, гарант безпеки нашого суспільства. Разом з волонтерами, рушійною силою нашого народу, яка об’єднує, згуртовує та заохочує підставляти плече допомоги тим, хто цього потребує, ми зможемо досягнути нашої перемоги».

Також під час урочистостей командувач ОУ «Волинь», генерал-майор Василь Осипчук, народний депутат  України Володимир Арешонков, депутат Житомирської облради Олег Казюк, заступник міського голови м. Звягель Ірина Гудзь, заступник голови РВА м. Звягель Олег Зубовський, командир військової частини А7306,підполковник Олег Климчук нагородили почесними нагородами, медалями, грамотами та подяками військовослужбовців і волонтерів. Нагороду також отримав міський голова Сергій Лисицький.

Завершився захід патріотичною піснею та спільним фото з Державним Прапором України.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.


 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту