Для п’ятьох військових з нашої громади передали спорядження та запчастини

Чергова підтримка для Збройних Сил України: міський голова Сергій Лисицький передав спорядження та необхідні запчастини для місцевих військових, які боронять нашу землю від загарбника на фронті.

Троє військових: Юрій Михайлець і Андрій Вахонін з Майдан-Копищенського та Микола Скумін з села Хочине отримали необхідне спорядження.

Було закуплено військові форми, взуття, наколінники, рюкзак, заповнені військові аптечки, турнікети та передано військовим відповідно до їх особистого запиту.

Окремо звернувся військовий з села Сущани Анатолій Новак. Для  ремонту автомобіля йому потрібні були ресори. Вони забезпечують розподіл навантаження кузова на його ходові частини та служать для пом’якшення ударів і коливань під час їзди. Наразі наш боєць вже отримав необхідні запчастини.

Крім того, за кошти з благодійних концертів та ярмарків, в тому числі в селі Кишин, було придбано військову каску для Романа Криська, жителя Кишина. Це спорядження допоможе захистити військового під час оборони нашої країни.

«Всі ми працюємо на одну мету – мир та Перемогу. А для цього необхідно якомога більше допомагати нашим військовим. Це всі наші з вами знайомі: сусіди, родичі, друзі, жителі нашої громади. Хочеться побажати їм якнайшвидшого повернення у рідні домівки, до всіх, хто їх любить та чекає», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту