Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство: в Олевську відзначили День захисту дітей

Сьогодні, в Міжнародний день захисту дітей, в Олевську організували свято.

За ініціативи Олевської міської ради,спільно з церквою «Спасіння»  та Олевським Центром дитячої та юнацької творчості  організували ряд заходів до Дня захисту дітей. Також до організації долучились КУ «Центр соціальних служб», служба у справах дітей та дитяча точка «Спільно».

На території Олевського ліцею №3 відбулося справжнє дитяче свято. Для дітей організували різноманітні забави: боді-арт, флешмоб, майстер-класи, ігри, веселу музику, танці, малювання на асфальті, а також батути, надувні гірки, солодощі та багато іншого.

З привітальним словом звернувся міський голова Сергій Лисицький: «Діти – ви найцінніший скарб нашої країни і ваше щастя та безпека завжди є нашим пріорітетом. Сьогодні ми відзначаємо ваше право на щасливе та безтурботне дитинство, право на захист, любов та підтримку. Нехай усі ваші мрії здійснюються, а радість наповнює ваші серця. Навчайтеся, розвивайтеся і завжди мрійте. Мирного нам всім неба».

Всі учасники заходу отримали масу позитивних емоцій.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до проведення свята. Адже навіть попри війну наші діти заслуговують на моменти радості та щастя. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту