У селі Юрове зібрали 30 тисяч гривень для ЗСУ на благодійному заході

Об’єднуючись і працюючи як одна команда, ми можемо досягнути більших цілей та отримати кращі результати. Саме це нам доводять жителі села Юрове.

Нещодавно в селі відбувся звітний концерт та благодійний ярмарок. До організації заходу долучились всі установи с. Юрове: дитячий садочок, гімназія, клуб, старостат та небайдужі мешканці.

Патріотична пісня, автентичні мотиви та українські декорації обрамили благодійний концерт, а майстерно приготовані на ярмарку страви доповнили захід солодким смаком.

Загалом вдалось зібрати 30 тисяч гривень. Ці кошти староста села Ігор Талах, директорка гімназії Галина Талах та завідувачка клубом Людмила Талах передали міському голові Сергію Лисицькому на потреби Збройних Сил України.

«Щиро вдячний за вашу ініціативність та небайдужість. Кожен організований в місті чи селах громади захід дає можливість допомагати нашим військовим, підставляти їм надійне плече підтримки в тилу. Вони відчувають вашу щирість та теплоту. Продовжуємо працювати задля спільної Перемоги», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту