Сергій Лисицький привітав донорів крові

Сьогодні, 14 червня, відзначається Всесвітній день донора крові – міжнародний день, який наголошує на важливості донорства у всьому світі. Це свято людей, які добровільно та безоплатно віддають частинку себе заради порятунку інших. Донорство – почесна і надзвичайно важлива справа. Кожна здача крові – це три врятованих життя.

Міський голова Сергій Лисицький привітав донорів крові Олевщини:

«Я висловлюю вдячність за вашу щедрість та внесок у надзвичайно важливу справу – збереження життя людей. Ви справжні герої, чия волонтерська діяльність рятує життя. Ваша робота є прикладом для нас усіх. Ви надихаєте інших долучатися до донорства. Дякую вам за відданість, великодушність та самопожертву».

Також за активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток добровільного донорства та з нагоди свята голова громади відзначив подяками міської ради і грошовими нагородами донорів крові: Світлану Осипчук, Лілію Гур’єву, Юлію Романчук, Мирославу Якименко, Аліну Ковальчук та Петра Козловця, який є почесним донором ще з 80-х років та нагороджений відповідним нагрудним знаком.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту