Автомобіль для фронту: чергова допомога для наших військових

Потреба автомобілів на фронті завжди актуальна. Вони потрібні для виконання бойових задач, рятуючи життя нашим воїнам і допомагаючи боротися з ворогом.

Тож продовжуємо допомагати: міський голова Сергій Лисицький передав автомобіль для військового Максима Гончара, який наразі боронить нашу країну від окупантів.

Частину коштів, 38 тисяч гривень, передав батько військового Сергій Гончар. Іншу частину коштів, 101 900 гривень, збирали батьки Євгенія Андрійчука, якому вже купили та передали автомобіль від закладів культури.

Автомобіль Volkswagen T4 є одним з найбільш популярних у запитах від військових. Традиційно, авто також підготували для фронту, пофарбувавши у маскувальний колір. За підготовку авто до фронту ми щиро вдячні Ярославу Іванченку, Івану Стрелюку, Сергію Кравчуку та Ігорю Данюку.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Батьки – це надійне плече підтримки для кожного у будь-якому віці. В громаді наразі є багато зборів безпосередньо від найрідніших людей наших захисників. Тож, не будьте байдужими, разом ми можемо зробити більше».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту