Міський голова Сергій Лисицький ініціював створення Алеї Героїв в Олевську

Сьогодні, 4 липня, перед засіданням бюджетної комісії міський голова Сергій Лисицький зустрівся з депутатами міської ради, де він ініціював створення в місті Олевськ Алеї Героїв.

«Вже десятий рік Україна захищає свої землі від російських загарбників. На жаль, наша країна в цілому і Олевська громада зокрема втрачає мужніх військових, які стали на захист своєї Батьківщини.

Після повномасштабного вторгнення рф в Україну Олевщина продовжує нести втрати, наші земляки віддають свої життя за незалежність і суверенітет нашої держави, мирне небо над головами наших дітей.

З метою увіковічення пам’яті військових, що загинули в російсько-українській війні, звертаюсь до Вас з ініціативою створення в місті Олевськ Алеї Героїв. Вона стане символом нашого визнання і поваги до відважних військових, які ціною власного життя захищали свободу та безпеку України, а також нагадуванням наступним поколінням про боротьбу та героїзм жителів Олевської громади», – звернувся міський голова до присутніх.

До відповідної ініціативи свої підписи додали військові роти охорони 2-го відділу Коростенського РТЦК та СП на чолі з командиром Миколою Кочином та депутати фракції «Слуга народу» на чолі з Павлом Налапком.  Під час зустрічі представники інших фракцій теж висловили свою підтримку цій ініціативі.

Щодо місця розташування та ескізу алеї ще тривають робочі напрацювання. Відповідний проєкт рішення буде винесений на розгляд на чергову сесію Олевської міської ради, що відбудеться 6 липня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту