Відбулось засідання бюджетної комісії

Сьогодні, 4 липня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: міський голова Сергій Лисицький, секретар ради Сергій Мельник, заступники міського голови Василь Ковальчук, Юрій Данюк, керуючий справами виконавчого комітету Володимир Дворецький, члени комісії: Алла Гаврилюк, Назар Ковальчук, Леонід Хомутовський. Присутніми також були інші депутати міської ради.

Загалом було розглянуто 11 питань, серед яких: внесення змін до бюджету та надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Одинадцятьом жителям громади виділяються кошти, більшість мешканців звертаються за допомогою на складне дороговартісне лікування.

Також присутні розглянули проєкт рішення про встановлення пільги на оплату за користування соціальним житлом, підтримавши його одноголосно.

Крім того обговорили внесення змін до «Програми транспортування хворих з хронічною нирковою недостатністю, які отримують програмний гемодіаліз в лікувально-профілактичних закладах Житомирської області та проживають на території Олевської міської територіальної громади на 2023 рік». Зміни стосуються відповідальних установ за транспортування. Також окремо було визначено графік.

Серед інших також розглянули питання: співфінансування закупівлі шкільного автобуса, затвердження Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Олевської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні в новій редакції, затвердження протоколів про результати електронних аукціонів про передачу в оренду об’єктів нерухомого майна, що належать до комунальної власності Олевської міської територіальної громади та інші. Відповідні проєкти рішень будуть винесені на розгляд депутатів на чергове засідання сесії міської ради, що відбудеться 6 липня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту