Копищенський ліцей організував благодійний випускний

Активна і прогресивна молодь – наше майбутнє. Чергове підтвердження цьому – вчинок випускників Копищенського ліцею.

Завершення шкільного навчального року для учнів 11 класу – це не тільки серйозні думки про майбутню дорогу життя, а й приємні клопоти: планування урочистого заходу для отримування атестатів про повну загальну середню освіту.

Учні Копищенського ліцею вирішили провести благодійний випускний. Ошатне вбрання, патріотичні номери, нагородження, приємні привітання та нотки туги за завершенням шкільного етапу життя – все це наповнило захід. Традиційний для Копищенського ліцею «Чарівний капелюх», що «читає думки вголос» додав випускному вечору трохи гумору, а запалені на подвір’ї фаєри  додали яскравих кольорів.

Загалом вдалось зібрати на благодійному випускному 10 360 гривень. Ці кошти випускники разом з директором ліцею Марією Лозко передали міському голові Сергію Лисицькому на потреби Збройних Сил України.

«Дякую вам за вашу ініціативність та креативність. Кожна допомога для наших захисників і захисниць наближає нашу перемогу. Нехай ваша дорога у доросле життя буде щасливою у вільній, незалежній, соборній Україні», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту