В селі Замисловичі відкрили Цифровий освітній центр Спільно

В Олевській громаді запрацював Цифровий освітній центр Спільно. Офіційне відкриття відбулось 30 серпня в селі Замисловичі за участі міського голови Сергія Лисицького, народного депутата України Арсенія Пушкаренка, голови Житомирської ОВА Віталія Бунечка та заступниці голови Коростенської РДА Лариси Хоречко.

Центр працює на базі Замисловицького ліцею та створений у межах крос-секторального проєкту ГО “НУО “Ін Тач Юкрейн Фундейшн” за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Офіційне відкриття розпочалось з хореографічної постановки від вихованців Олевського ЦДЮТ.

Завдяки фінансуванню партнерів, до Цифрового освітнього центру в селі Замисловичі завезли обладнання на суму близько пів мільйона гривень: комплекти меблів на 15 осіб, персональні комп’ютери загального користування, проектор, обладнання для підведення інтернету, принтер, зарядна станція, пристрій для нагрівання та охолодження води, канцелярські набори.

Усі підготовчі роботи, зокрема, ремонт приміщення, виконувались за кошти міського бюджету.

Діти із задоволенням відвідують Центр, де можуть навчатись в ігровій формі. Найбільша увага приділяється основним предметам: українській та англійській мовам, історії, математиці, біології, географії, інформатиці.

Адміністратори Центру розповідають: «Це стало чудовою можливістю для дітей із Замислович та навколишніх сіл провести літо з користю, наздогнати і подолати освітні розриви і втрати, долучитися до роботи сучасних освітніх програм і платформ. А інтерактивні ігри, тренінги, психологічні розвантажувальні техніки допомогли відчути радість безтурботного дитинства і безперешкодного доступу до освіти».

Центр продовжить свою роботу і під час навчального року.

Міський голова Сергій Лисицький висловив щиру вдячність за сприяння і всебічну підтримку голові Житомирської ОВА Віталію Бунечку, народному депутату України Арсенію Пушкаренку, представнику гумштабу при ОВА Олегу Рябому, а також громадській організації In Touch Ukraine Foundation та дитячому фонду Юнісеф.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту