Всі першокласники Олевської громади отримають шкільні набори від UNICEF

Всі першокласники Олевської громади отримають подарунки в рамках реалізації проєкту UNICEF від громадської організації In Touch Ukraine Foundation. Олевська міська рада на чолі з міським головою Сергієм Лисицьким тісно співпрацює з організацією у різних соціальних сферах.

Діти отримають портфель, наповнений необхідним для школи канцелярським приладдям. До набору входять: пенал, пляшечка для води, 20 зошитів (в клітинку і косу лінію), щоденник, по 2 набори кольорового паперу та картону, зошит для малювання, фарби гуаш та акварель, набір пензликів та непроливайка для малювання, набори кольорових олівців та фломастерів, восковий пластилін, клей-олівець (2 шт.), 10 ручок, 10 простих олівців, ножиці, 5 гумок, підстругачка для олівців.

Цього року до загальноосвітніх навчальних закладів йде 440 першокласників для яких такі шкільні набори стануть у нагоді.

Надзвичайно вдячні голові Житомирської ОВА Віталію Бунечку, представнику гумштабу при Житомирській ОВА Олегу Рябому і громадській організації «Ін тач Юкрейн Фундейшн» за постійну підтримку.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту