Серпнева нарада директорів закладів освіти Олевської громади

Перед початком нового навчального року відбулась серпнева нарада директорів закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти за участі також голів профспілок.

На нараді обговорили готовність закладів освіти до нового навчального року. Вже другий рік діяльність освітніх закладів відбувається в умовах воєнного стану, тож пріоритетом є створення безпечних умов для учнів та працівників на основі аналізу напрацювань у попередньому навчальному році.

Попри виклики, пов’язані з початком повномасшабної війни в Україні, працівники освіти Олевської громади продовжували не лише виконувати свою роботу, а й покращували свою діяльність, розвиваючи здорове, безпечне, комфортне середовище для всіх учасників освітнього процесу. Працівники освіти волонтерили, співпрацювали з партнерами, брали участь у всеукраїнських олімпіадах і конкурсах, тож результати праці помітні кожному.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Я хочу висловити щиру вдячність всім працівникам освіти за ваш неоцінений внесок у підтримку  і виховання підростаючого покоління, вашу небайдужість та ініціативність у питанні допомоги Збройним Силам України. Розпочинається новий навчальний рік, який також проходить в умовах воєнного стану, тож нам потрібно бути готовими до різних ситуацій та оперативно реагувати на виклики задля безпеки всіх дітей нашої громади».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту