Незнання законів не звільняє від відповідальності

В Коростенського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області триває цикл бесід, на меті яких є підвищення правової освіченості та попередження вчинення правопорушень засудженими, які відбувають покарання не пов’язані з позбавленням волі, зокрема іспитовий строк та позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Нещодавно з клієнтами пробації проведена просвітницько-виховна лекція-бесіда щодо профілактики рецидивної злочинності й правопорушень.

Провели роботу із засудженими головний юрист сектору Олевське бюро правової допомоги відділу безоплатної правової допомоги Звягельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Мартинова спільно з начальником Коростенського районного сектору №3 з питань пробації Анжелою Козловець.

З клієнтами пробації юрист сектору Олевського БПД говорила про правові ознаки понять повторність, сукупність та рецидив кримінальних правопорушень.

Начальник районного сектору з питань пробації, в свою чергу, розповіла, в котре, суб’єктам пробації про їх права та обов’язки під час відбування покарання. Увагу клієнтів пробації було зосереджено на умови виконання обов’язків, які призначено судом та покладено на них законодавством. Також клієнтів пробації, черговий раз, попереджено про наслідки невиконання ними обов’язків суду та про наслідки вчинення нових злочинів і адміністративних правопорушень під час відбування іспитового строку.

Коростенського районного сектору №3
філії ДУ «Центр пробації»
у Житомирській області

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту