Нагородження, створення закладу дошкільної освіти на сесії міської ради

Сьогодні, 5 жовтня, відбулось чергове засідання сесії міської ради.

Перед початком засідання міський голова Сергій Лисицький вручив від всеукраїнського об’єднання «Країна» за представленням добровільної асоціації «Дзвони Чорнобиля» нагороди. Орденом «Єдність та воля» нагороджений депутат міської ради Сергій Вовк. Медаллю «За гідність і патріотизм» нагороджений Олексій Духнич.

Вітаємо жителів нашої громади з такими високими нагородами та висловлюємо вдячність за постійну підтримку та допомогу.

Під час засідання сесії міської ради було розглянуто 37 питань, включаючи «Різне».

Одноголосно підтримали проєкт рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. В ході розгляду питання депутати внесли пропозиції додати громадян, які звертались до них і потребують термінового дороговартісного лікування. Загалом допомогу надали 24 жителям громади на загальну суму 240 000 гривень. Всі громадяни звернулись по допомогу на лікування.

Депутати затвердили мережі закладів дошкільної освіти, загальної середньої освіти, закладів позашкільної освіти,  класів, учнів та дітей у них на 2023-2024 навчальний рік. Детально ці рішення були опрацьовані на засіданні комісії з соціально-гуманітарних питань.

Також на сесії розглянули рішення про створення Хочинського закладу дошкільної освіти Олевської міської ради, а також затвердили Статут, структуру та чисельність закладу. Хочинський дитячий садочок планують відвідувати понад 20 діток. Відповідне рішення присутні прийняли одноголосно.

Серед інших також розглянули питання: про внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2023 рік, про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності, про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради на передачу в оренду на аукціоні приміщень харчоблоків та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту