Олевські борці на Хмельниччині

З 27 по 29 жовтня у Хмельницькому проводився відкритий турнір з вільної боротьби “Олімпійські надії Поділля”. Олевська ДЮСШ з її філіалами взяли участь у цих престижних змаганнях в кількості 20 спортсменів: 17 юнаків та 3 дівчини.

Найкраще виступили борці із філії села Сущани, тренер Володимир Попков, здобувши дві медалі. Перше місце у вазі 31 кг виборола зовсім юна борчиня Катерина Гончар, провівши 4 сутички і не давши суперникам взяти жодного балу. Бронзову медаль виборола більш досвідчена борчиня, бронзова призерка чемпіонату України, Іванна Охремчук.

Вихованці тренера Юрія Ямчинського здобули три бронзові медалі. Це Назар Корнейчук у вазі 85 кг, Іван Хлань, який боровся за команду Київського спортивного ліцею, де він навчається. Ще одна срібна медаль у Єлизавети Існюк, яка також боролася за свій навчальний заклад – Львівський спортивний ліцей.

Також бронзову медаль у вазі 44 кг здобув вихованець тренера Миколи Закірова, його син Артур Закіров.

Тренерський склад висловлює вдячність особисто Сергію Лисицькому за сприяння у виділення транспорту для перевезення спортсменів до місця змагань і додому. 

На цих змаганнях виступали практично всі спортсмени, із різних команд та міст України, які будуть боротися на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат 2010-2012 р.н. у місті Чернівці. До складу збірної команди Житомирської області зараховані 10 спортсменів Олевської ДЮСШ.

Володимир Попков,
тренер вищої категорії,
майстер спорту
тренер філії с. Сущан

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту