Затверджено рішення про встановлення тарифів на надання послуг із збирання та перевезення ТПВ

     У відповідності до вимог наказу Мінрегіонбуду від 30.07.2012 р. №390 (із змінами) «Про затвердження Порядку доведення до споживачі інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» КП «Олевськ-Комунальник» Олевської міської ради було проведено процедуру доведення до споживачів інформації про намір здійснити зміну тарифу на вартість послуг з поводження з побутовими відходами від багатоквартирних житлових будинків, від приватного сектору житлових будинків, для підприємств, установ, та організацій в Олевській міській територіальній громаді шляхом розміщення оголошення на сайті Олевської міської ради від 03.01.2024 року.

      Пропозицій та зауважень від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у визначений згідно чинного законодавства строк КП «Олевськ-Комунальник» Олевської міської ради не отримував, зауважень від Олевської міської ради не надходило.

      В зв’язку з цим на Виконавчому комітеті Олевської міської ради були затверджені рішення про встановлення тарифів на надання послуг із збирання та перевезення твердих побутових відходів. Рішення додаються.

Рішення №40 “Про встановлення тарифів на надання послуг із збирання та перевезення ТПВ від багатоквартирних житлових будинків Олевської міської територіальної громади”

Рішення №41 “Про встановлення тарифів на надання послуг із збирання та перевезення ТПВ від підприємств, установ та організацій Олевської міської територіальної громади”

Рішення №42 “Про встановлення тарифів на надання послуг із збирання та перевезення ТПВ від приватного сектору житлових будинків Олевської міської територіальної громади”

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту