На черговому засіданні сесії міської ради розглянули 43 питання

На черговому засіданні ХLІІІ сесії міської ради було розглянуто 43 питання, включаючи «Різне».

Першим присутні розглянули питання про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Віктора Коца.

Одноголосно прийнято рішення про виплату одноразової матеріальної допомоги 41 жителю громади. Більшість з них звернулися за допомогою на дороговартісне лікування. Загальна сума наданої допомоги – 410 000 гривень.

П’ятьом старостам Олевської міської ради присвоєно черговий, десятий, ранг посадової особи місцевого самоврядування у межах п’ятої категорії посад, як таким, що успішно відпрацювали на займаній посаді два роки, зокрема: Світлані Загорулько (Радовельський старостинський округ), Тетяні Ковальчук (Сущанський старостинський округ), Олені Мельничук (Покровський старостинський округ), В’ячеславу Куковякіну (Новоозерянський старостинський округ), Миколі Невойту (Зубковицький старостинський округ).

Одноголосно було прийнято рішення про затвердження Плану трансформації та  оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Олевської  міської ради на 2024-2027 роки. Крім того, були прийняті рішення про винесення на громадське обговорення проєктів рішення про реорганізацію Сердюківської, Журжевицької та Дружбівської гімназій шляхом перетворення у початкові школи-філії.

Депутати затвердили мінімальну вартість місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Олевської міської територіальної громади на 2024 рік. Розмір мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра становить 20,79 грн.

Серед інших також розглядались питання: внесення змін до міського бюджету на 2024 рік, затвердження у новій редакції Статуту Калинівської гімназії, затвердження Програми по виконанню регламентів для ЗДО та ЗОШ контролю якості води в громадських криницях, гама-фону на території Олевської міської територіальної громади на 2024 рік та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту