Відділи та установи міської ради провели масштабну толоку в Олевську

5 квітня в Олевську відбулась масштабна толока, до якої долучились державні заклади та установи. На цю дату цьогоріч «припадає» Чистий четвер.

Попередньо Олевський міський голова Олег Омельчук провів нараду, на якій було обговорено питання проведення на території міста суботника. За кожним відділом та установою були закріплені території, на яких наводився лад.

У толоці взяли участь всі відділи Олевської міської ради, Центр соціальних служб для дітей та молоді, Територіальний центр соціального обслуговування, відділ культури, учні Олевського професійного ліцею, відділ освіти, Центр ПМСД, МНВК. Варто зазначити, що до Великодня на своїх територіях прибирали більшість приватних та державних установ.

За півдня відділами та установами міської ради вдалося прибрати міське кладовище, парк ім. Гагаріна, узбіччя від АЗС на в’їзді в Олевськ до «Ключа», центр міста, стадіон «Колос», спуск до річки по вул. Ковпака та біля Свято-Миколаївської церкви, територія біля Міського будинку культури та ЦПМСД, бульвар Воїнів-афганців.

Загалом було прибрано велику кількість сміття (у всіх громадських місцях були «схованки» з пустих пляшок та обгорток з-під їжі), вирубано колючі пагони акації, прибрано суху траву, полагоджено знак та прибрано колиш. пост ДАЇ на в’їзді в Олевськ, побілено деякі огорожі, посаджено квіти та дерева.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту