Депутат Олевської ОТГ став радником голови Житомирської ОДА

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич призначив радником Валерія Повара. Відповідне розпорядження Ігор Гундич підписав вчора, 11 квітня.

«Призначити Повара Валерія Павловича на посаду радника голови Житомирської обласної державної адміністрації з 12 квітня 2018 року», – йдеться у документі. Валерій Повар буде радити у питаннях утримання, ремонту та будівництва доріг.

«У 2018 році обласній адміністрації передали майже 7 тисяч кілометрів місцевих доріг разом з фінансуванням. Разом з державними дорогами, сума на утримання, експлуатацію та ремонт доріг складає близько 1,5 млрд грн. Валерій Повар має хороший досвід у цій сфері», – зазначив голова ОДА.

Довідково: Повар Валерій Павлович народився 9 жовтня 1962 року. У 1982 році закінчив Житомирський автошляховий технікум за спеціальністю «Будівництво і експлуатація автошляхів». Працював у філії «Олевський райавтодор» та Олевському «Шляхо-будівельному управлінні-42». З липня 2016 року до жовтня 2017 року працював директором ДП «Житомирський облавтодор».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту