Міський голова провів нараду з керівниками відділів та установ

16 квітня міський голова Олег Омельчук провів традиційну щотижневу апаратну нараду з керівниками відділів та установ.

Секретарю міськради Віталію Шейко було дано доручення терміново відправити всі звернення, прийняті на сесії міської ради, в тому числі до голови правління публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Житомиргаз» щодо проблеми з ліквідацією газонаповнювального пункту ДП «Пропан». Крім того міський голова наголосив на необхідності зосередитись на програмах, які наразі діють в Житомирській області, аби не втрачати шанс залучення додаткового фінансування громади.

Заступнику міського голови Якову Осипчуку та головному лікарю ЦПМСД Людмилі Орлицькій доручено затвердити, згідно з новим Законом, структуру медичних закладів у селах громади та вивчити доцільність запропонованої структури.

Начальнику управління містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Віктору Ніколайчуку необхідно закінчити роботу по підготовці проекту по безпековому центру в селі Хочине. Крім того, необхідно працювати над переліком проектів, які реалізуються за рахунок субвенції.

До економічного відділу міської ради та заступника міського голови Олександра Ніколайчука було питання щодо надходжень до бюджету. Крім того було зауважено про необхідність додаткового зосередження на грантових програмах.

Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Валерію Левченку нагадали про необхідність виконання Закону про освіту, який включає в себе створення опорних шкіл та оптимізацію навчальних закладів.

Начальник фінансового відділу Катерина Горпинич має попрацювати над питанням фінансування реконструкції Олевської гімназії.

Читайте також: Міський голова: «У нас є унікальна можливість завершити будівництво гімназії, яке триває 26 років».

Начальнику відділу житлово-комунального господарства та цивільного захисту населення Олексію Торгонському міський голова доручив вже розпочати роботу по підготовці до наступного опалювального сезону, вивчити питання часткового опалення закладів торфобрикетом. А також завершити роботи по встановленню контейнерів поблизу багатоповерхівок.

Крім того були обговоренні питання прибирання піску з проїжджої частини, нанесення розмітки, озеленення міста, приїзд дітей з Польщі по обміну, земельні питання тощо.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту