Пропонуємо дослідити воду з Вашої криниці!

Якість води в криницях залежить від пори року. Як правило, вона змінюється під час затяжних дощів та весняних повеней. У цей час вода криниць може забруднюватись через підтоплення, негерметичність оголовка та інші причини.

Олевський міжрайонний відділ Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» пропонує послуги з лабораторного дослідження якості питної води з криниць за мікробіологічними та хімічними показниками.

Вартість дослідження, згідно Постанови Кабінету Міністрів України №662 від 11.05.2006 р. становить:

  • За мікробіологічними показниками – 82,90 грн.;
  • За хімічними показниками (11 показів) – 193,13 грн.;
  • Визначення нітратів – 20,90 грн.

Дослідження проводяться лабораторіями акредитованими в системі ISO/IEC 17025:2006, що підтверджено сертифікатом Національного Агентства з акредитації України від 14.06.2017 №2Н1432.

Фахівці Олевського міжрайонного відділу в найкоротший термін, згідно Вашого замовлення, виконають аналіз води з гігієнічною оцінкою щодо безпеки для Вашого здоров’я.

Шановні громадяни! Якщо Вас цікавить якість питної води, яку Ви споживаєте, звертайтесь до Олевського міжрайонного відділу Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» за адресою: пров. Промисловий, 4а, тел.:04135 21630

Пам’ятайте! Захворювання, пов’язані з неякісною питною водою, краще попередити, ніж лікувати! Людина сама повинна піклуватися про власне здоров’я!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту