Встановлено граничну вартість путівки для учасників антитерористичної операції

Відповідно до п.17 Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального  захисту населення районних, районних у м. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 р. №187 (зі змінами), та п. 17 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції  санаторно-курортним лікуванням, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року №200 (зі змінами) Міністерство соціальної політики України встановило у 2018 році граничну вартість путівки (ліжко-дня) з надання послуг із санаторно-курортного лікування деяким категоріям громадян, а саме:

особам із інвалідністю внаслідок війни з числа учасників антитерористичної операції – 6822,00 (379,00) грн., без податку на додану вартість;

учасникам  бойових дій з числа учасників антитерористичної операції – 8186,0 (454,0) грн., з податком на додану вартість.

О.Г. Островська

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту