В день пам’яті Чорнобиля відбулася зустріч з ліквідаторами аварії

З нагоди дня пам’яті Чорнобильської трагедії у приміщенні міської ради відбулася зустріч із ліквідаторами аварії на ЧАЕС. В ній взяли участь міський голова Олег Омельчук, його заступник Яків Осипчук, заступник голови райради Олександр Ковальчук, керуючий апаратом РДА Леонід Котвицький, помічник народного депутата В. Арешонкова Віктор Черних, начальники та представники установ району.

Міський голова висловив слова подяки та вдячності за виявлену мужність під час ліквідації та нагородив подяками й грошовими винагородами Пекарську С.В. та Головенка В.В.  Грамотами районної ради та адміністрації, грошовими винагородами нагородили Васильчука Л.І., Кравченка Я.А. та Зарицького М.П. Від імені народного депутата подяки та грошові винагороди вручили Шавулі Т.П., Васильчуку О.П. Грамотою Верховної Ради України нагородили жителя селища Нові Білокоровичі Ярилова М.В.

Після привітань та нагороджень перейшли до питань, які найбільше турбують ліквідаторів.

Насамперед їм порадили створити власну спілку та офіційно її зареєструвати, щоб за необхідності можна було писати звернення від організації, в тому числі до благодійних фондів.

В ході розмови були озвучені відповіді на питання про виділення земельних ділянок та житла, ремонт доріг, матеріальної допомоги, лікування та отримання ліків за рецептами.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту