В.о. комісара Олевського військкомату зустрівся з старостами громади

На виконавчому комітеті міської ради з повідомленням до старост сіл ОТГ прийшов виконуючий обов’язки комісара Ушко Володимир.

Він розповів присутнім, що на даний час є не задовільний стан по навчальним зборам. Два тижні тому старостам сільських рад ОТГ було надано список резервістів другої черги, ті люди, які не служили в армії, мають з’явитись у військкомат для проходження медогляду і для  визначення придатності до військової служби. Мова йшла про навчальні збори на базі першої танкової бригади в смт. Гончарівське. В. о. комісара зазначив, що підлягало оповіщенню 268 осіб, а з’явилось у військкомат 0.

Старости сіл відзначили, що вони не проти допомагати військкомату, але якщо будуть прийматися конкретні міри  і особи, які не з’явилися, будуть нести конкретні покарання. Також зауважили, що потрібно чітко налагодити систему оповіщення резервістів, тому що люди не хочуть їх сприймати, коли старости звертаються одні. Тому, щоб надалі був кращим результат по оповіщенню, краще повістки розносити з представником військкомату, зазначили старости громади.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту