Звіт голови Олевської ОТГ Олега Омельчука за 2018 рік

1 лютого голова Олевської міської об’єднаної територіальної громади Олег Омельчук звітував перед громадою за 2018 рік. В залі зібрались жителі ОТГ та гості міста аби послухати про зроблену роботу та задати питання.

Як і в минулому році, звіт Олег Васильович розпочав зі своєї передвиборчої програми, яка поділялася на 10 напрямків, та пророблену роботу у кожному з них. Окремо прозвучали дані по різним важливим категоріям щоденної роботи: використання бюджету, здійснення керівництва міською радою, земельні питання тощо.

Міський голова розповів про різні важливі напрямки роботи та про те, що вдалось зробити за звітний рік. Це відкриття садочку в с. Покровське, термосанація головного корпусу Олевської гімназії, відкриття першої в громаді медіатеки, закупівля шкільного автобусу та автомобіля для лікарні, закупівля техніки, меблів та дидактичних матеріалів для першачків громади, запуск очисних споруд, облаштування тротуарів, капітальний ремонт вулиці Свято-Миколаївська, початок будівництва амбулаторії в с. Хочине, облаштування вуличного освітлення та багато іншого.

Олег Васильович зазначив, що за цей рік вдалось зробити стільки всього завдяки злагодженій роботі апарату міської ради, членів виконавчого комітету, депутатів міської ради, благодійників та ін. А також багато роботи було виконано за сприяння народних депутатів України та депутатів Житомирської обласної ради.

Також Олег Васильович розповів про плани громади на 2019 рік, серед них: реконструкція стадіону «Колос», реконструкція станції 2-го підйому із застосуванням новітніх технологій та встановлення обладнання з доочистки та знезалізнення питної води в системі централізованого постачання, технічне переоснащення системи водопостачання з влаштуванням станції знезалізнення в с. Кишин та смт Дружба, реконструкція адмінбудівлі під облаштування дошкільного навчального закладу в с. Копище, реконструкція мосту через р. Уборть в м. Олевськ, притулок для бродячих тварин, будівництво амбулаторій в с. Хочине та с. Зольня, освітлення вулиць сіл громади за допомогою фінансової корпорації НЕФКО та багато іншого.

Глядачі задавали питання про податкову інспекцію в Олевську, автомобіль для Олевської центральної лікарні. Також небайдужий житель громади висловив побажання про виїзні зустрічі міського голови з жителями сіл громади.

Варто зазначити, що в 2018 році міський голова вже проводив виїзні наради в селах громади, де разом із жителями було обговорено ряд важливих для громади питань.

Пізніше розпочалося нагородження. Міський голова Олег Омельчук вручив подяки народним депутатам України: Сергію Пашинському, Володимиру Арешонкову; обласним депутатам: Олегу Казюку, Олександру Ніколайчуку, Сергію Крамаренку, Андрію Озерчуку,  а також меценату Володимиру Федоренку, який, в свою чергу, також вручив Олегу Васильовичу подяку за співпрацю.

Народний депутат України Сергій Пашинський зауважив, що Олевська громада, на його думку, входить до трійки найкращих в Україні і він долучиться до озвучених Олегом Васильовичем планів на 2019 рік.

Сергій Володимирович вручив Грамоту Верховної Ради України та нагрудний знак начальнику Олевського Центру надання адміністративних послуг Лесі Павленко. Варто зазначити, що окремий розділ звіту міського голови стосувався саме роботи ЦНАПу, адже у 2018 році під керівництвом Лесі Олексіївни Олевський ЦНАП став одним з 10 в Україні, в якому впроваджують інформаційну систему «Вулик», а також активно співпрацює з Програмою «U-lead з Європою».

Пізніше Сергій Пашинський вручив Олевському товариству сприяння обороні (керівник Василь Білюк) пневматичну гвинтівку, а також цінні подарунки: секретарю Олевської районної державної лікарні ветеринарної медицини Катерині Хлань,  провідному фахівцю Олевської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості Оксані Скороход, головному спеціалісту Олевського відділу з питань призначень та перерахунку пенсій Людмилі Тимощук,  директору ТОВ «Орхідея-7», перукарю Валентині Кайданович, в.о. старости с. Калинівка Надії Назарчук, стоматологу Олевського стоматологічного відділення Валерію Ковальчуку, вчителю фізичного виховання Олевської гімназії  Віталію Поповичу, керуючій Олевським відділенням ПриватБанку, яка наразі перебуває в декретній відпустці, Світлані Рудой, заступнику начальника – начальнику слідчого відділення Олевського відділу поліції Миколі Кузнєцу, заступнику головного лікаря комунальної установи «Олевська центральна лікарня» Жанні Павлюк.

Після завершення звіту міського голови Олега Омельчука розпочався виступ переможця «Голосу країни 2» Павла Табакова.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту