Відкритий архітектурний бліц-конкурс

Виконавчий комітет Олевської міської ради Житомирської області оголошує відкритий архітектурний бліц-конкурс на визначення кращої проектної пропозиції «Створення скульптурної композиції, присвяченої Олевській республіці та її засновнику Тарасу Бульбі-Боровцю».

 Метою проведення конкурсу є:

 – вiдображення вiдповiдними художньо-пластичними засобами подій минулого і сьогодення у  скульптурній композиції, присвяченій Олевській республіці та її засновнику Тарасу Бульбі-Боровцю;

 – популяризація загальнолюдських цінностей;

 – виховання у мешканців та гостей міста високих моральних якостей та    бережного і відповідального ставлення до оточуючого архітектурного середовища.

Серед головних завдань конкурсу –  комплексний підхід та використання сучасних, креативних підходів до створення проекту. Пошук найкращої концептуальної  ідеї високомистецького, архітектурно-пластичного вирішення скульптурної композиції, присвяченої факту існування Олевської республіки у 1941 році та її засновнику, відомому борцю за незалежність України Тарасу Бульбі-Боровцю.

Конкурс проводиться з 25 лютого  по 23 травня  2019 року.

Розпорядчі документи, Програма та умови проведення конкурсу  та зразок заяви оприлюднені на офіційному сайті Олевської міської ради 22 лютого 2019 року (Рішення виконавчого комітету, Програма конкурсу, Зразок заяви).

До участі у конкурсі запрошуються фізичні та юридичні особи фахівці, авторські колективи. Вітається участь у конкурсі фахівців у галузі архітектури, урбаністики, кураторів сучасного мистецтва, студентів, що здобувають фах архітектора (скульптора).

На участь у конкурсі не мають права організатори конкурсу, співробітники замовника, а також їхні родичі, члени журі та експерти.

Заявка подається на е-mail: olevsk_miskrada@ukr.net (у темі листа вказати «на участь у конкурсі») або поштою чи особисто за адресою: вул. Володимирська, 2 м. Олевськ Житомирської області, 11000

 Призовий фонд становить 50 000,00 грн.

Переможець конкурсу має право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектної документації.

Конкурсні проектні пропозиції приймаються до 26.04. 2019 р. Дедлайн –  18.00 год. 26.04.2019 року.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Проектна пропозиція переможця знаходиться у замовника конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки проектної документації.

Всі інші проектні пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж місяця.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту