Міні-екскурсія онлайн: в Олевську зацвіли сакури. Оновлено

На бульварі Воїнів-афганців та на площі Соборна в Олевську зацвіли сакури. Щовесни ці екзотичні дерева радують олевчан та гостей міста, втім, цього року, в період пандемії, краще милуватися квітучими деревами через екрани своїх гаджетів.

Перші дерева з’явились в місті декілька років тому. Тоді після реконструкції бульвару було висаджено 20 екзотичних японських вишень. Пізніше за підтримки благодійників було висаджено сакури на всьому бульварі, що допомогло утворити красиву квітучу алею.

Дві великі сакури з’явились і біля Центру надання адміністративних послуг в центральній частині міста. Варто зауважити, що в цьому ж приміщенні знаходиться й Олевський РАЦС. Молодята зможуть закарбувати в пам’яті найяскравіший момент свого життя, зробивши фото не тільки на фоні відремонтованого приміщення закладу, а й у весняну пору сфотографуватись з екзотичним квітучим деревом.

Також було висаджено 5 сакур біля Олевського міського будинку культури, що знаходиться по вулиці Свято-Миколаївська.

Без перебільшень можна сказати, що сакури стали справжньою прикрасою міста та, разом з відремонтованими закладами, зонами відпочинку, освітніми навчальними закладами, надають справжнього європейського вигляду.

Помилуватись міськими пейзажами, згідно з Постановою Уряду, можна буде вже з 11 травня. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що з наступного понеділка будуть відкриті для відвідувань парки, сквери, зони відпочинку.

Пригадати який був бульвар Воїнів-афганців до реконструкції і побачити як він виглядає зараз можна нижче:

Фото ДО реконструкції

Фото 2020 рік

Фото ДО реконструкції

Фото 2020 рік

«Прогулятись» біля сакур:

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту