З Всесвітнім днем вишиванки!

Традиційно, відзначаючи Всесвітній день вишиванки, колектив Олевської міської ради пройшов на роботу у вишитих вбраннях. З кожним роком все більше жителів громади долучається до такої ініціативи.

Так, напередодні Дня вишиванки, Олевською міською радою було оголошено флешмоб #олевщинаувишиванці. Приємно, що близько велика кількість жителів громади з близько 100 акаунтів у соціальній мережі Фейсбук долучились до флешмобу, опубліковуючи власні фото своїх дітей, групові фото та навіть селфі. Переглянути відео можна за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2020/05/21/olevshhyna-u-vyshyvanczi/

Одягаючи вишиванку, люди виражають свою національну та громадянську позицію, культурну освіченість та духовну свідомість.

Міський голова Олег Омельчук прокоментував: «Я щиро вітаю всіх з Днем вишиванки. І хоч дане свято ще зовсім молоде, але вже вкоренилося у наших душах і серцях. Мені приємно відзначати, що саме в цей день більше усміхнених людей навколо. Але це і не дивно – адже кожна вишиванка має свій орнамент, який символізує життя, збереження сім’ї, любов, міцну життєву силу, благополуччя і красу».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту