Депутати прийняли бюджет Олевської МТГ на 2022 рік

Сьогодні, 21 грудня, відбулося друге пленарне засідання 15 сесії.

Нагадаємо, що перше пленарне засідання відбулося 7 грудня.

На розгляд депутатів виносилося 3 питання.

Депутати проголосували за бюджет Олевської міської територіальної громади на 2022 рік у сумі 359 395 965 гривень. Дане питання попередньо розглядалось на бюджетній комісії. Незабаром його буде опубліковано на сайті, де з ним можна буде ознайомитись детальніше.

Також розглянули інформацію про обсяги коштів, виділених за пропозиціями депутатів обласної ради на 2022 рік. Отож, політична партія «Батьківщина» на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт покрівлі Покровської школи» спрямувала  49 900 грн, ПП «Наш край» на капітальний ремонт нежитлового приміщення по вул. Свято-Миколаївська (ДНЗ «Струмочок») – 150 тис грн. Радикальна партія спрямувала на капітальний ремонт неврологічного відділення Олевської лікарні – 1,7 млн грн, на заміну вхідної групи Стовпинської школи – 98 тис грн, придбання меблів для вчителів початкових класів Стовпинської ЗОШ – 10500 грн, придбання жалюзі для класної кімнати НУШ Кишинської школи – 10 тис грн та на доукомплектування вуличного тренажерного майданчика Кишинської ЗОШ – 45 тис грн.

Розглянули  проєкт рішення про розподіл дотації. Оскільки за рік ціни на енергоносії значно зросли, міському бюджету з державного бюджету виділили дотацію в сумі трохи більше 1 мільйона гривень на проведення розрахунків за комунальні послуги та енергоносії протягом опалювального періоду.  Цю суму розподілили між лікарнею, ЦПМД, відділом освіти, молоді та спорту, відділом культури, закладами дошкільної освіти, міською радою, терцентром та Центром комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

Депутати одноголосно проголосували за встановлення надбавки та преміювання міському голові. Варто зазначити,  що всю зарплату та премії, які отримував міський голова у 2021 році, він віддавав на благодійність та вирішення важливих питань в громаді.

Продовжили засідання сесії виступами депутатів. Депутатка Анна Вжесінська розповіла про виплату 1 тисячі гривень за повну вакцинацію. Депутат Леонід Хомутовський зазначив про необхідність освітлення вулиць та проблеми в роботі підприємців-лісопереробників.

Міський голова звернувся до депутатів підтримати дітей, які відвідують заклади позашкільної освіти. Він запропонував разом прийти на концерт до Центру дитячої і юнацької творчості та підготувати їм подарунки.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту