В Олевському ЦПМД запрацював кабінет денного перебування у відремонтованому приміщенні

В рамках розширення послуг Олевського Центру первинної медичної допомоги, з 3 квітня розпочав роботу кабінет денного перебування.

Попередньо в приміщені було проведено гарний сучасний ремонт. Крім того, кімната оснащена сучасними зручними меблями та всім необхідним обладнанням. Відремонтовано й кімнату очікування, де пацієнти можуть зачекати на прийом до травматолога.

Відвідав Центр міський голова Сергій Лисицький. Він поспілкувався з лікарями ЦПМД та пацієнтами. «Якісні, комфортні зміни для закладів медицини нашої громади – це вкрай важливо. В такому оновленому приміщенні і медичним працівникам легше надавати свої послуги, і пацієнти відчувають більший комфорт навіть в стресовій ситуації», – прокоментував він.

У відремонтованому приміщенні будуть надаватись кваліфіковані медичні послуги, зокрема: проведення внутрішньовенних, внутрішньом’язових, підшкірних ін’єкцій; проведення внутрішньовенних крапельних вливань; проведення профілактичних щеплень особам, які виїжджають за кордон за власним бажанням чи вимогою запрошуючої сторони; консультація сімейного лікаря, педіатра чи терапевта; загальний аналіз крові; загальний аналіз сечі; ЕКГ; визначення рівня глюкози за допомогою глюкометра; інгаляції через небулайзер та інші медичні послуги.

Як зазначається у повідомлені Олевського ЦПМД,  за направленням безпосередньо сімейних лікарів чи педіатрів Центру всі послуги будуть виконані безкоштовно. Звернувшись з направленням від лікаря іншого закладу – послуга буде надана на платній основі у відповідності до прейскуранту.

Кабінет денного перебування працює з понеділка по четвер з 08:00 год. до 16:00 год., у п’ятницю – з 08:00 год. до 15:00 год. Обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту