В Олевському ЦДЮТ відбулись «Великодні зустрічі»

Сьогодні, 5 квітня, в Олевському Центрі дитячої та юнацької творчості відбувся літературно-музичний проєкт-фестиваль «Великодні зустрічі». В рамках заходу були представлені різні дитячі таланти: виставки художніх робіт та декоративно-прикладного мистецтва, хореографічні та музичні, в тому числі інструментальні, номери, декламація поезії.

Участь в «Великодніх зустрічах» взяли 10 закладів громади: Олевські ліцеї №2 та №3, БТЛ «Радовель», Лопатицький та Кишинський  ліцеї, Стовпинська, Зольнянська та Юрівська  гімназії, а також вихованці Олевського ЦДЮТ.

На заході був присутній міський голова Сергій Лисицький. Вітаючи учасників зі сцени, він прокоментував: «Дійсно вражає наскільки неймовірні наші діти. Сьогодні вони продемонстрували нам різні грані свого таланту, розкриваючи весь спектр емоцій у глядачів. Вкотре переконуюсь, що наше майбутнє – у розвитку підростаючого покоління».

Також міський голова Сергій Лисицький подякував організаторам та учасникам проєкту і вручив подяки Олевської міської ради і солодкі подарунки. Зразковий хореографічний колектив «Сузір’я» відмовились від цукерок, отримавши натомість чешки для подальшого вдосконалювання своїх талантів. До привітання учасників також долучилися заступник міського голови Юрій Данюк і депутати Анна Вжесінська та Наталія Яценко.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Також дивіться відео виступів тут.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту