Для військового з Олевська відремонтували автомобіль

Як ми вже повідомляли раніше, за минулий 2023 рік нам разом вдалось передати 34 автомобілі та відремонтувати ще 4. Сьогодні допис про один з цих автомобілів.

В червні минулого року ми передали автомобіль для нашого олевчанина Євгенія Андрійчука. Пікап Nissan King Cab було придбано за кошти від звітних концертів працівників культури громади, а кошти зібрані особисто військовим пішли на купівлю іншого автомобіля для ЗСУ.

Транспорт неодноразово допомагав на тяжких ділянках фронту, втім, через пів року в зоні бойових дій авто необхідно було відремонтувати. Військовий звернувся за допомогою до Олевської міської ради.

Запчастини були придбані за кошти, зібрані на концерті та ярмарку в Майдан-Копищенській гімназії. А всі ремонтні роботи безкоштовно виконав Олександр Шибецький. Щиро дякуємо за таку необхідну допомогу!

«Приємно, що автомобіль продовжує допомагати нашим військовим на фронті. Вдячний кожному, хто долучається до концертів, зборів, ярмарок, які допомагають купувати і відновлювати автомобілі. Окрема подяка всім майстрам, які безкорисливо допомагають ремонтувати транспортні засоби. Продовжуємо спільно працювати задля нашої Перемоги!», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту