Виїзна нарада в селі Копище

1 серпня відбулась виїзна нарада в селі Копище. На ній були присутні міський голова Олег Омельчук, голова Спілки воїнів АТО Андрій Іванов, начальник відділу культури Ірина Кльоц, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, в.о. старости Михайло Михалець та інші.

Головним питанням зустрічі було використання шкільного приміщення та будинку культури.

Присутні оглянули сільський будинок культури, систему опалення та технічні кімнати на другому поверсі .

Далі всі відправилися до загальноосвітньої школи. Найбільше ремонту потребує шкільна їдальня, зокрема підлога на кухні, тепло забезпечення, ремонт каналізації тощо. Також заміни потребують умивальники у шкільній їдальні.

У місцевому ФАПі  Працівники медпункту розповіли про роботу закладу та проблеми, які в них виникають. Було обговорено оптимізацію використаної площі та визначено основні напрямки покращення приміщення в майбутньому.

По завершенню, в  залі з будинку  культури відбулася заключна частина наради, в рамках якої обговорено ряд актуальних питань сьогодення. Виходячи з того, що в школі збільшилась кількість дітей, було вирішено перемістити заклад дошкільної освіти короткотривалого перебування та бібліотеку в належну частину приміщення сільського будинку культури. Для цього ремонту потребує система опалення приміщення. Міський голова Олег Омельчук дав завдання проектантам розпочати роботу для того, щоб ремонт міг бути завершеним до початку навчального року. Ремонт також планується у місцевому ФАПі.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту