П’ятий вантаж допомоги від Олевської громади отримала Степногірська ТГ

Олевська громада продовжує активно допомагати деокупованим територіям та громадам, що страждають від російських загарбників на лінії фронту.

Наша громада зібрала черговий вантаж: продукти харчування, городину та консервацію, медичні препарати, засоби гігієни та речі щоденного вжитку.

До збору долучилися також села громади: Копище, Майдан-Копищенський, Юрове, Хочине, Перга, Сущани, Калинівка, Майдан, Джерело, Зольня, Сердюки, Лопатичі, Кам’янка, Рудня, Варварівка, Корощине. Варто зазначити, що інші села нашої громади також активні у зборі продуктів для постраждалих. Їх внесок буде долучено до майбутніх вантажів, адже плануємо і надалі підставляти плече підтримки тим, хто цього потребує.

Наразі це вже п’ятий вантаж допомоги постраждалим від війни громадам. Напередодні Великодня він вже доставлений до Степногірської громади Запорізької області, що знаходиться всього в 5 кілометрах від окупованої території і часто зазнає обстрілів, в тому числі житлових кварталів.

Міський голова Сергій Лисицький зазначив: «Я щиро вдячний кожному, хто активно долучається до збору допомоги нашим співвітчизникам. Об’єднуючись, ми маємо результат – понад 8 тон допомоги вже отримали українці, які знаходяться в гірших умовах, ніж ми з вами. Маю надію, що ці світлі великодні свята вони відсвяткують в мирі і в сімейному колі».

Карта Степногірська та окупованих територій станом на 14 квітня

Фото як збирали допомогу в селах громади:

Фото як отримували допомогу в Степногірській громаді:

Фото будинку поблизу сільської ради постраждалий від обстрілів

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту