В рамках програми «Турбота з народження вдома» Олевський ЦПМД отримав новий автомобіль

Сьогодні, 14 квітня, Олевському Центру первинної медичної допомоги, який очолює Наталія Мельчинська, передали спеціалізований автомобіль.

Це стало можливо завдяки міжнародній благодійної організації Юнісеф в рамках програми домашніх візитів «Турбота з народження вдома», за сприяння голови Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка та представника гумштабу при Житомирській ОВА Олега Рябого.

Олевський ЦПМД став одним із восьми закладів в Житомирській області, які отримали автомобіль. Він допоможе патронажним медичним сестрам бути ще більш мобільними та відвідувати сім’ї з дітьми навіть у віддалених населених пунктах громади.

Медики нашого Центру вже пройшли відповідне навчання в рамках великого проєкту, що реалізовувався на Житомирщині. Так, програма домашніх візитів «Турбота з народження вдома» вже активно впроваджується в Олевській громаді.

«Дякую ЮНІСЕФ, обласній військовій адміністрації, гуманітарному штабу при Житомирській ОВА за постійну підтримку Олевщини. Впевнений, що цей транспорт буде добре служити нашій громаді та допомагатиме у нелегкій праці медичних працівників», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

ДОВІДКОВО. «Турбота з народження вдома» — це спільна програма Міністерство охорони здоров’я України та UNICEF , що передбачає впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів для покращення надання медико-соціальної допомоги родинам із дітьми від 0 до 3 років на первинній ланці.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту