Для ЗСУ передали чергове авто від Олевської громади

Чергове авто для Збройних Сил України передали від Олевської громади. Для військових піхотного батальйону транспорт на фронті вкрай важливий, тож цей запит вирішували в короткий термін. Також авто обладнали системою, яка дозволятиме більш безпечно пересуватися вночі, не вмикаючи фар.

Загальна вартість автомобіля – понад 150 тисяч гривень. Кошти для купівлі транспортного засобу вдалось зібрати завдяки активності та небайдужості жителів нашої громади:

Ці кошти від концертів, ярмарків та зборів приносили до міської ради на потреби ЗСУ.

Міський голова Сергій Лисицький особисто поїхав до Коломиї разом з Іваном Стрелюком та Сергієм Ничипорчуком, щоб перевірити та придбати авто. Щиро вдячні спеціалістам, що вкотре допомагають підготувати автомобіль до фронту. Також дякуємо Владиславу Беляєву за допомогу у ремонті і доставки авто.

«Цей автомобіль – черговий приклад того, що немає маленьких сум допомоги. Кожний внесок – важливий. Об’єднуючись разом, всією громадою, ми можемо зробити більше. Ще раз дякую кожному хто долучається до благодійних заходів та професіоналам своєї справи за підготовку авто. Разом до Перемоги!», – зауважив міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту