Взаємопідтримка військових: від Олевської громади передали ще один автомобіль

Продовжуємо допомагати нашим Збройним Силам України. Нещодавно від Олевської громади передали ще один автомобіль для військового з села Соснівка.

Раніше для Руслана Лозка ми оголошували збір коштів на необхідний для нього транспорт. На жаль, за кілька тижнів вдалось зібрати лише 8 тисяч гривень.

Але на допомогу прийшов інший військовий – Михайло Лозко, якому передав авто Бучак Сергій, організатор концерту YAKTAK в Олевську. Для Михайла також організовували збір коштів на авто, тож він вирішив всі зібрані 80 370 гривень передати для допомоги іншим військовим. Саме цей внесок став великою частиною вартості придбаного авто.

Також до збору коштів долучилися:

13 500 грн. – Тепеницький ліцей;
4 536 грн. – ярмарок в селі Забороче;
4 300 грн. – Забороченська початкова школа-філія;
3 515 грн. – Поясківський сільський клуб.

Допоміг відремонтувати авто Іван Незванов, роботи з фарбування виконали Ігор Данюк та Сергій Кравчук. Дякуємо їм за постійну професійну допомогу у підготовці автомобілів до фронту.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Вияв справжньої взаємодопомоги та підтримки. Отримавши автомобіль, військовий захотів допомогти також придбати транспорт для земляка. Щиро вдячний за таку безкорисливу та відкриту позицію. Також хочу висловити подяку всім, хто вже другий рік продовжує організовувати благодійні заходи, долучається до них. І, звісно, безмежна вдячність справжнім майстрам, які допомагають ремонтувати та фарбувати автомобілі. Разом до Перемоги!».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту