Депутати затвердили нову структуру медичних закладів в громаді

В Олевській об’єднаній територіальній громаді працюватимуть 44 заклади медицини: 1 Центр ПМД, 6 амбулаторій, 8 пунктів здоров’я та 29 медичних пунктів тимчасового перебування. Амбулаторії будуть розміщені в селах Хочине, Зольня, Кам’янка, Кишин, Жубровичі та смт Дружба. Нові амбулаторії будуватимуть в селах Хочине, Зольня, Кишин та Жубровичі.

Дану структуру і Статут некомерційного підприємства «Олевський Центр первинної медичної допомоги» було розглянуто і одноголосно затверджено на позачерговій сесії міської ради, яка відбулась 26 квітня. На засідання прийшло 26 депутатів.

Це питання напередодні детально розглядали і обговорювали на розширеному засіданні постійних комісій за участі 20 депутатів, тому більше дискусій з цього питання в залі не виникло. Ще раніше “В міській раді обговорили структуру медичних закладів у селах громади”

Див. далі

СТРУКТУРА КНП «Олевський Центр ПМД» Олевської міської ради.

Олевський Центр ПМД м.Олевськ, вул.Свято-Миколаївська, 46, 11001.

-ФП, с.Покровське

-ФАП ,с.Сущани

-ФП,с,Юрове

Амбулаторія ЗПСМ, с. Кишин

-ФАП ,с.Зубковичі

Амбулаторія ЗПСМ, с. Жубровичі

Амбулаторія АЗПСМ, с. Кам’янка

-ФАП,с.Лопатичі

Амбулаторія ЗПСМ, с. Зольня

-ФП,с.Калинівка

Амбулаторія ЗПСМ, с. Хочине

-ФАП,с.Копище

Амбулаторія ЗПСМ, смт. Дружба

-ФП,с.Замисловичі

Наступним розглянули питання про відведення та оформлення земельних ділянок, на яких будуватимуться амбулаторії. Будівництво нових сучасних амбулаторій планується на земельних ділянках за адресами: вул. Житомирська, 66-а в с. Кишин, площа Перемоги, 4 в с. Зольня, вул. Шевченка,14-в в с. Жубровичі та вул. Незалежна, 31-а в с. Рудня-Хочинська.

Одним із земельних питань, що виносились на сесію, було прийняття до управління Олевської міської ради непереоформлених земельних часток (паїв), які знаходяться в адміністративному підпорядкуванні Олевської міської ради (в адміністративних межах с.Жубровичі) та укладання договорів оренди землі сільськогосподарського призначення.

Це питання не вперше виноситься на розгляд депутатів, але його повертали на доопрацювання. Цього разу, за словами начальника управління земельних відносин Наталії Біленець, все узгодилось. Це підтвердив і депутат округу Микола Кочин, який входить до складу комісії з питань земельних відносин. В рішенні йшлося про прийняття до управління міської ради не переоформлених часток (паїв), що входять до складу спадщини загальною площею 51 га. «За» дане  рішенням проголосували 21 депутат, «проти» – 3 та ще 3 «утримались». ТОВ «КОРОСТЕНЬ-АГРО» має намір взяти в оренду цю землю і займатися вирощуванням сільськогосподарських культур.

Останнім розглянули питання про передачу 4 колонок, мікшерного пульта та комутатора на баланс Будинку культури села Калинівка. Дана апаратура знаходилась в користуванні Олевського МБК, її відремонтували і вирішили передати. Також депутат Леонід Хомутовський погодився придбати за власний кошт та подарувати сільському будинку культури свого округу звукове обладнання (кросовер двоканальний), який цю апаратуру з’єднуватиме.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту