Конкурс дитячої творчості “Моє майбутнє – з рідною землею!” 2018

Деталі  за посиланням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdGTeTD1NnBcMRF3J…/viewform

Конкурс Фонду “Зміцнення громад” спрямований на підтримку обдарованих дітей та молоді, які опинилися у складних життєвих обставинах, популяризації ідей миру, патріотизму та громадської активності, а також організацію змістовного дозвілля талановитих дітей, сприянню їх творчому та духовному розвитку.

Ідею конкурсу підтримали наші друзі та партнери – Перший національний аграрний кооператив, ТОВ “Дубово – Агро” та Український Дім. Конкурс проходитиме під патронатом Олесі Костюк, української художниці, активної громадської діячки, Президента CCLC (Consular Corps Ladies Club of Bavaria).

Якщо готовий до пригоди, читай умови участі і мерщій до роботи!

Бажаємо вам натхнення, успіху та перемоги!

Вимоги до учасника

  1. Вік від 8 до 16 років.
    2. Територія проживання – Україна.
    3. При визначенні переможців перевага надаватиметься учасникам, батьки або близькі родичі яких є учасниками АТО, котрі мають статус внутрішньо переміщеної особи, багатодітної, малозабезпеченої сім’ї.

Вимоги до конкурсних робіт

  1. Тематика конкурсних робіт – загально-патріотична (мир, патріотизм, праця на благо країни та українського народу).
    2. Номінації, у яких будуть оцінюватись творчі доробки учасників: поетичний твір, прозовий твір, науково-публіцистичний твір, твір образотворчого мистецтва, виріб декоративно-ужиткового мистецтва.
    3. Один учасник конкурсу може надіслати лише одну роботу.
    4. Робота подається із заявкою для участі у Конкурсі встановленого зразка, чіткою ксерокопією свідоцтва про народження або паспорта України. (Роботи, надіслані без супутніх документів, розглядатись не будуть.)
    5. Творчі доробки учасників будуть оцінюватися професійним журі за такими критеріями: відповідність темі, якість, професійність виконання та оригінальність.
    6. Роботи учасників приймаються виключно до 1 травня 2018 року.

*Роботи надсилайте на адресу: вул. Перша Привокзальна 33А, м. Шепетівка, Хмельницька обл. 30400

Заявку на участь у Конкурсі необхідно заповнити  за посиланням https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdGTeTD1NnBcMRF3J…/viewform

ВАЖЛИВО!

ПЕРЕД ВІДПРАВЛЕННЯМ  АНКЕТУ, заповнену за посиланням https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdGTeTD1NnBcMRF3J…/viewform ЗБЕРЕЖІТЬ ТА РОЗДРУКУЙТЕ.

ПІД ЧАС ПОДАЧІ ВЛАСНОГО ТВОРЧОГО ДОРОБКУ НА УЧАСТЬ В КОНКУРСІ “МОЄ МАЙБУТНЄ – З РІДНОЮ ЗЕМЛЕЮ!” ОБОВ’ЯЗКОВО ПОТРІБНО ДОДАТИ РОЗДРУКОВАНУ ЗАПОВНЕНУ АНКЕТУ ТА КСЕРОКОПІЮ СВІДОЦТВА ПРО НАРОДЖЕННЯ АБО ПАСПОРТА УКРАЇНИ.

УВАГА!

Заповнюючи  заявку учасник погоджується, що твори, надіслані на конкурс, поверненню не підлягають та можуть бути подаровані з представницькою метою конкурсу або продані на благодійних заходах, кошти з яких будуть спрямовані на підтримку програм розвитку та навчання для дітей воїнів АТО.

В разі невідповідності творчих доробок вимогам, номінаціям, віковим категоріям, а також відсутності коректно заповненої анкети та копії свідоцтва про народження, роботи до участі в конкурсі не допускаються.

Визначення переможців відбуватиметься у 2 етапи

На І етапі конкурсу журі відбере з усіх зареєстрованих робіт ті, які найточніше відповідають тематиці конкурсу, мають якісне виконання та оформлення. Учасники, які пройдуть І етап відбору, отримають заохочувальні призи.
У ІІ етапі візьмуть участь лише роботи, котрі пройшли етап відбору. З них кваліфікованим журі буде обрано 20 переможців. Саме вони отримають можливість навчатись в мистецькій школі “АртЕмоція” у Мюнхені (Німеччина). На переможців чекають казкові екскурсії, зустрічі з однолітками, майстер-класи від найкращих митців та ще багато цікавого.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту