Працівники освіти придбали автомобіль для ЗСУ за свій одноденний заробіток

Війна – це трагедія для мільйонів українців. Водночас вона показує справжнє обличчя кожного з нас, нашу готовність відстоювати свої цінності та захищати свою свободу.

Свою готовність продемонстрували працівники освіти Олевської територіальної громади. Вони зібрали свій одноденний заробіток для потреб Збройних Сил України.

За ці кошти вдалось купити автомобіль Mercedes-Benz Vito. Авто має 9 посадкових місць та неодмінно стане у нагоді військовослужбовцям у їх нелегкій справі захисту територіальної цілісності нашої країни.

Крім того, на прохання нашого воїна-земляка з села Лопатичі, придбали ще й автошини на інше авто для наших захисників 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

«Я щиро вдячний за ваш вагомий внесок, за те, що не залишаєтесь осторонь та долучаєтесь до підтримки наших Героїв. На ваших очах ростуть, розвиваються та духовно збагачуються наші діти. І такі гарні вчинки вкотре стають гарним прикладом для нашого підростаючого покоління. Разом ми переможемо», – підкреслив міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту