Внесення змін до бюджету та інші питання сесії міської ради

Сьогодні, 6 квітня, під головуванням міського голови Сергія Лисицького відбулось засідання чергової ХХХ сесії міської ради, де було розглянуто 27 питань, включаючи «Різне».

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади – 10 місцевим мешканцям на лікування та відновлення майна після пожежі. Загальна сума виділених коштів – 100 000 гривень. Депутати одноголосно підтримали відповідне рішення.

Було прийнято рішення про внесення змін до бюджету на 2023 рік. Присутні детально обговорили розподілення вільного залишку бюджетних коштів у сумі близько 700 тисяч гривень. Було вирішено розподілити ці кошти: відділу культури та туризму на заробітну плату, запчастини для ремонту електромережі Міського Будинку культури та придбання пального для генератора, а також на виготовлення і придбання бланків посвідчень дитини з багатодітної сім’ї.

В зв’язку зі зміною депутатського складу міської ради, депутати прийняли два необхідних рішення: про внесення змін у склад постійної діючої комісії міської ради з соціально-гуманітарних питань та зміну закріплених депутатів за виборчими округами. Світлану Рудой, яка достроково припинила повноваження депутата міської ради, замінила в складі постійної діючої комісії з соціально-гуманітарних питань, а також закріплена за виборчим округом села Зубковичі Юлія Земляна, яка була наступним за черговістю кандидатом в депутати від відповідної партії та офіційно стала депутатом міської ради.

За ініціативою міського голови Сергія Лисицького, на розгляд депутатів міської ради було винесено питання про внесення змін в рішення сесії «Про умови оплати праці Олевського міського голови».

Згідно відповідного проєкту рішення, виключається пункт про виплату щомісячної премії міському голові за фактично відпрацьований час відповідно до його особистого вкладу в загальні результати роботи в розмірі 50% до посадового окладу.

Втім, депутати не підтримали відповідне рішення, мотивуючи це тим, що виконана робота має гідно оплачуватись. Міський голова Сергій Лисицький подякував депутатам, але зазначив, що в такому разі все-одно буде й надалі відправляти ці кошти на благодійність.

Підтримали депутати рішення про оголошення аукціону про передачу в оренду об’єкта нерухомого майна, що належить до комунальної власності.

Мова йде про частину приміщення чотирьохповерхової нежитлової адмінбудівлі, загальною площею 21,3 м2, за адресою: вул. Свято-Миколаївська, 4 в місті Олевськ терміном на 5 років без права суборенди. Даний аукціон буде оголошено в електронній торговій системі «Prozorro.Продажі».

Серед інших, також розглядались питання: про внесення змін до Структури та штатної чисельності комунальної установи «Олевський мішкільний ресурсний центр» Олевської міської ради, про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності, про передачу земельної ділянки комунальної власності у державну власність та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту