Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича передав Олевщині продуктові набори

Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича спільно з німецькою некомерційною організацією Hanseatic Help передали для Олевської громади 6 000 продуктових наборів. Благодійний кошик складається з 8 позицій: борошно, чай, цукор, макарони, паштет, сіль, олія, крупи ячні.

Ці набори були передані для незахищених верств населення, переважно у селах громади. Як ми вже повідомляли раніше, частину пакунків було передано до Кишинського стаціонарного відділення для постійного проживання Територіального центру соціального обслуговування. Також такі набори отримали жителі сіл Майдан, Калинівка, Зольня, Лопатичі.

Варто зазначити, що частиною пакунків ми поділилися з нашими сусідами, громадами Житомирської області, в тому числі з тими, що постраждали від російських загарбників. Ми надіслали близько 4 тисяч пакунків Білокоровицькій, Народицькій, Овруцькій, Лугинській, Малинській,Словечанській, Гладковицькій, Горщиківській, Чоповицькій громадам, а також Бердичівській ТПО УТОС – міському осередку Українського товариства сліпих.

Ми щиро дякуємо Благодійному фонду BGV спільно з німецькою ініціативою Hanseatic Help за постійну співпрацю та підтримку. Ви вже не вперше підставляєте нам своє сильне та добре плече у тяжкий період. Ваша допомога для жителів Олевщини була вкрай необхідна та корисна.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту