В селі Хочине відбувся благодійний концерт

Цими вихідними у селі Хочине в сільському Будинку культури відбувся благодійний концерт.

Жителі нашої громади вкотре доводять, що небайдужі до рідної країни, воїнів і готові допомагати стільки, скільки це буде потрібно.

Для жителів та гостей села випала можливість не лише допомогти Збройним Силам України, а й послухати українську музику та відволіктись від буденних справ.

Захід зібрав прихильників талантів місцевих творчих колективів та виконавців, а вони, у свою чергу, подарували глядачам цікаву музичну патріотичну програму.

У продовж концерту спільними зусиллями вдалося зібрати 11 650 грн, які в міську раду принесла завідуюча Будинком культури  Ірина Лозко.

Міський голова Сергій Лисицький каже: «Наразі надходить дуже багато прохань від військових та їх родин про допомогу. Нещодавно ми закупили та передали нашим воїнам військове спорядження та запчастини. Кошти на це збирає вся громада. Щиро дякую всім, хто долучається до таких заходів. Всі кошти, які надходять у міську раду ідуть виключно на потреби Збройних Сил України, а їх дуже і дуже багато. Але  я впевнений, разом ми зможемо полегшити роботу воїнів. Наша згуртованість наближає очікувану Перемогу».

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту