Закуплено та передано спорядження для ще трьох військових з Олевської громади

Продовжуємо допомагати військовим нашої громади: для трьох захисників України було закуплено спорядження. Для якісного та безпечнішого виконання бойових завдань, його передали жителям села Копище Олексію Бовкуну та села Майдан-Копищенський Артему Торгонському, а також олевчанину Максиму Ніколайчуку, який нещодавно закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та незабаром відправляється на фронт.

Навушники захисні шумозаглушувальні, тактичні окуляри, рюкзаки, форми і взуття, сумки та підсумки, заповнені аптечки, турнікети, наколінники – це все було закуплено для наших бійців на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

Частину коштів, 20 тисяч гривень, дала мати загиблого Героя з села Лопатичі Сергія Мартинсена,  який мужньо боронив нашу країну від загарбників і віддав найцінніше – своє молоде життя. Іншу частину коштів зібрали на благодійному концерті в селі Хочине.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «З болем та вдячністю в серці розумію важливість і великодушність тих вчинків, які роблять матері наших загиблих Героїв. Маючи таку непоправну втрату, вони хочуть допомогти іншим нашим воїнам. Велика шана їм за це. Також хочеться подякувати кожному хто долучається до благодійних заходів на підтримку ЗСУ. Підтримка для наших військових потрібна постійно, тож гуртуючись та об’єднуючись ми можемо зробити більше».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту