Обмін досвідом: Олевський ЦПМД поділився історією роботи над грантовою програмою

Сьогодні, 15 вересня, відбулась робоча зустріч «Обмін досвідом», де обговорили найкращі практики, запроваджені в КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради, завдяки участі у грантовій програмі з розбудови центрів ПМД передового досвіду Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

З вітальним словом звернулись генеральний директор ЦПМД Наталія Мельчинська та секретар міської ради Сергій Мельник. Участь в заході також взяли заступник міського голови Василь Ковальчук, працівники Олевського ЦПМД, керівництво Олевської ЦЛ, керівники, заступники, бухгалтери, головні/старші сестри закладів ПМД регіону, а також менеджер Проєкту USAID.

В рамках робочої зустрічі було обговорено ряд тем, що стосуються реалізації грантової програми, а також шляхи підготовки та участі в ній. Олевський ЦПМД поділився з колегами досвідом як досягти мети та які виклики стоять на шляху.

Захід відбувся в дружній атмосфері зі жвавим обговоренням та інтерактивними дискусіями. Завершилась робоча зустріч екскурсією закладом.

Нагадаємо, проєктна заявка Олевського ЦПМД здобула перемогу та була відібрана для реалізації у грантовій програмі «Розширення послуг, покращення якості та пацієнтоорієнтованості закладів ПМД». Тоді Олевський ЦПМД став одним із 14 переможців серед медичних закладів декількох областей України.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту