Військовому з смт Дружба передали автомобіль

Спільними зусиллями придбали та передали на фронт ще один автомобіль для захисника нашої громади.

Нещодавно ми повідомляли, що жителі Дружбівського старостинського округу організували збір коштів на автомобіль для військового-односельця. Зібрані 31 900 гривень вони передали міському голові Сергію Лисицькому.

Решта коштів від вартості авто – ті, що небайдужі жителі громади приносять до міської ради на потреби військовим, зокрема:

Вчергове дякуємо нашим майстрам, які якісно, вкладаючи всю душу ремонтують і фарбують автомобілі для військових, виконуючи всі роботи безкоштовно: Івану Стрелюку, Івану Незванову, Богдану Павленку, Олексію Тимощуку, В’ячеславу Русанову, Василю Павленку, Олександру Бондарчуку. Ви надійна підтримка наших захисників!

Передавали авто безпосередньо в рідному селищі військового. Міський голова Сергій Лисицький та голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко також поспілкувалися з рідними оборонця та місцевими мешканцями.

Жителі Дружбівського старостинського округу дуже згуртовані та чуйні. Місцеві господині спекли пиріжки та приготували смаколики, принесли концервацію й інші продукти харчування для нашого захисника та його побратимів, завантаживши автомобіль, а також зібрали ще 2100 грн. на пальне. На допомогу також прийшли волонтери сусіднього селища – Новоозерянки – передали захисні сітки, сідачки та смаколики.

Щиро дякуємо кожному, хто долучився до цієї благородної справи. В єдності – наша сила!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту